Eskilstuna ligger strategiskt rätt i det starka tillväxtområdet Stockholm-Mälardalen. Tack vare det geografiska läget når du 3,5 miljoner människor inom 60 minuter.
Och hela Norden inom ett dygn!

Nu erbjuder vi ytterligare två effektiva lokaler i Europas snabbast växande region. I bästa läge för logistik och distribution. Med utgångspunkt i hållbart byggande och möjlighet till anpassning efter respektive hyresgästs önskemål blir byggnaderna maximalt optimerade.

De nya fastigheterna kommer att ligga i anslutning till Bockasjös befintliga logistikanläggning om 23 000 m², sedan tidigare uthyrd till Sportamore. Nu går vi in i ett nytt expansivt skede och erbjuder två fastigheter om 27 000 m² respektive 31 500 m². Välkommen du också.OPTIMALT LÄGE.

E-handeln är inne i en kraftig expansion och beräknas vara fördubblad inom fem år. Det innebär att efterfrågan på strategiskt rätt placerade anläggningar nära slutkund kommer att öka. Eskilstuna Logistikparks läge och väl utbyggda infrastruktur erbjuder ultimata förutsättningar för just logistik och distribution. E20 i kombination med E18 ger bra kommunikation till Stor-Stockholm och flera andra viktiga städer i såväl Sverige som Norden och alla dess invånare. Närmre än så här, kommer du inte.

I Eskilstuna hittar du också Stockholmsregionens största kombiterminal strategiskt placerad mellan Svealandsbanan och E20. Terminalen är utformad för effektiv och hållbar godshantering med containerladdare som gör att varje container kan fyllas med upp till 25 % mer gods för optimerad fraktkostnad.

Logistikanknuten utbildning på gymnasienivå samt en aktiv högskola, borgar för kvalificerad arbetskraft, en självklarhet i ett starkt tillväxtområde.

Snabbfakta

ORT: Eskilstuna
BYGGNADSTYP: Logistikcenter
TOTAL UTHYRNINGSBAR YTA: 81 500 m²
HYRESLEDIG YTA: 27 000 m² + 31 500 m²
FÄRDIGSTÄLLANDE: Fastigheterna är tillgänglig ca 12 månader efter tecknande av hyreskontrakt.
HYRESGÄSTER: Sportamore
Certifiering: GreenBuilding