Joakim Hedin, representant för lag Bockasjö Ski Team (för övrigt det av Bockasjös lag som troligtvis kommer vinna nästa år…) överlämnade ett diplom till Erik Wickström som bevis på vår uppskattning.


Vi har sagt det förut, och vi säger det igen; vad hade vi gjort utan Erik Wickström? Jamen troligtvis fortfarande sörplat blåbärssoppa i Oxberg. Vi kallar honom Supercoach!

Betänk att några av oss inte ens hade stått på ett par skidor. Dessutom en nyligen inopererad knäled som kunde ställa till det. Trots det lyckades Bockasjös tre lag passera mållinjen i Mora. Och kanske var det just på grund av dessa något osäkra förutsättningar, vi skickade en förfrågan till Erik om att ta hand om vår uppladdning inför Stafettvasan. Tillsammans gick vi igenom backträning, staktekning och (kanske viktigast) byta-spår-strategier. Vi videofilmades och käkade mackor, allt under Eriks allseende och alltid så positiva öga. I fredags överlämnades ett diplom till vår Supercoach som ett litet bevis på vår uppskattning.

Tack Erik Wickström, vi är så glada att vi fått ta del av din kunskap, motivation och enorma glädje!