Bockasjö AB, en av de ledande utvecklarna av logistikfastigheter i Sverige, rekryterar Linda Persson som ansvarig för marknad och försäljning. Linda kommer närmast från Savills där hon arbetat med uthyrning av logistikfastigheter.

-Med rekryteringen av Linda stärker vi oss framåt i en marknad där konkurrensen blir allt hårdare. Linda är en av branschens absolut skickligaste personer på att skapa affärer och bygga relationer med betydelsefulla företag. Att få in Linda i teamet känns mycket stimulerande, säger Joakim Hedin VD, Bockasjö AB.

-Jag har följt Bockasjös framgångar från sidan under många år och är väl förtrogen med deras goda kvalitet i de fastigheter de uppför. Deras snabba beslutsvägar, gedigna kunskaper och finansiella styrka, attraherar mig och är en del av deras framgång, säger Linda Persson.

Bockasjö, som tidigare i våras tillsammans med Alecta sålde Logistikfastigheter Sverige AB till Prologis i en transaktion uppgående till 3,8 miljarder SEK, färdigställer i år tre nya logistikfastigheter om totalt 75 000 kvadratmeter placerade i Borås, Göteborg Landvetter Airport och Hisingen.

Linda Persson, tidigare Savills, rekryteras som ansvarig för marknad och försäljning.

De fastigheter som uppförs kommer ägas av Bockasjökoncernen, som efter försäljningen av Logistikfastigheter Sverige AB, bygger en ny fastighetsportfölj inom logistikområdet.

Fakta

Med säte i Borås verkar Bockasjökoncernen inom förvaltning och fastighetsutveckling med inriktning mot lager och logistik i Skandinavien. Koncernen ägs till lika delar av Joakim Hedin och Paul Frankenius.

För mer information kontakta:
Joakim Hedin, VD Bockasjö AB, mobil 0705-21 53 00, e-mail joakim@bsgr.se
Linda Persson, mobil 0737-45 13 12