Kontakt.

ADRESS: BOX 1258, 501 12 BORÅS
BESÖKSADRESS: LYCKEBOVÄGEN 26, SJÖMARKEN

TOMAS IVARSSON

Mina egna målsättningar som ekonomiansvarig sammanfaller till stor del med Bockasjös som företag. Att leverera i tid och med kvalitet är en ledstjärna både för mig och företaget i stort. Trots en minimal organisation lyckas vi med detta. Med tjugotre bolag att hålla ordning på gäller det att inte tappa fokus.

Ett typiskt Bockasjö-uttryck är ”Hur svårt kan det vara!”. Att aldrig se hinder eller problem utan fokusera helt på möjligheterna är en av våra starka sidor. Vi är framåtlutade och investerar hela tiden i nya spännande projekt, med fingertoppskänsla och timing att trycka på köp- och säljknapparna i rätt tid.

Hade jag fått önska hade jag sett att Bockasjö byggde en ny inomhusarena i Borås, Sveriges modernaste och kapacitetsmässigt största. U2 kommer att inviga byggnaden, Sverige vinna Davis Cup och Borås HC spela SM-final i hockey. Namnet på arenan skulle förstås vara ”Bockasjö Arena”.

Nu knackar visst min chef på dörren och säger att vi jobbar med lager- och logistikanläggningar, inomhusarenor får vi göra en annan dag...

Mobil: 0705 - 43 64 16
Mail: tomas@bsgr.se

”Hur svårt kan det vara!”